Še zadnjič v 2. ciklu projekta Vzgoja za poklic (brez skrbi, sledi še 3. cikel :)), organiziramo sklop usposabljanj. Še zadnja usposabljanja, delavnice, da postavimo našim veščinam piko na i. Vikend usposabljanj se bo odvijal 15. in 16. decembra v Brežicah. Za hrano in prenočišče je poskrbljeno.

MOTIVACIJSKI GOVORI: Damijan Dolinar in Miha Lavtar

Damijan in Miha, oba skavta, imata za seboj lepo karierno pot. Prvi je član uprave banke UniCredit, drugi pa direktor podjetja Optiweb. Te zanima, kako so jim prav prišle njune veščine pridobljene pri skavtih? Kaj je potrebno za uspeh? Ti je le zmanjkalo motivacije in rabiš nov zagon? Pridruži se nam na motivacijskih govorih, da napolniš svoje baterije za iskanje svoje zaposlitve.

FINANCE: Marinka Petrc

Denar ni vse, je pa vseeno dobro, da znamo z njim ravnati. Kaj je bruto in kaj neto znesek? Katere prispevke moramo plačevati? Na kaj moramo biti pozorni pri dohodnini? Odgovori na tisoč vprašanj na enem mestu 🙂

METODE AKTIVNEGA ISKANJA ZAPOSLITVE: Klara Vidmar

Ste vedeli, da je kar 80% trga dela skritega? To pomeni, da delo veliko hitreje najdeš, če ga aktivno iščeš in ne le čakaš na razpisana prosta delovna mesta. Kako to narediš? Odgovor najdeš na interaktivnem predavanju metode aktivnega iskanja zaposlitve.

TIM BUILDING: Simon Drnovšek

Delo v  skupini je kompetenca, ki je zelo cenjena pri delodajalcih. Dober TIM lahko iz še tako slabe ideje naredi dobro, medtem ko lahko slab TIM uniči dobro idejo. Izpili svoje veščine skupinskega dela in se nam pridruži na delavnici TIM BUILDING.

DELOVNO-PRAVNA ZAKONODAJA: Petra Jursinovič, Kadis

Na kaj moramo biti pozorni ko podpišemo pogodbo o zaposlitvi? Kaj so naše pravice in kaj naše dolžnosti? Petra Jursinovič je izkušena predavateljica, ki temo predstavi za interaktiven način.

SREČANJE Z MENTORJI

Kot pri vseh zaključkih je tudi pri nas pomembno, da se malce ozremo nazaj in pogledamo rezultate našega dela. S svojimi mentorji boste pregledali svoje akcijske načrte in naredili plane za prihodnost. Za tem pa sledi še zaključna konferenca s prigrizki 🙂

Usposabljanje je namenjeno vsem, ki iščete zaposlitev ali pa jo še boste, ste stari med 18 in 19 let, ter še niste redno zaposleni.

PRIJAVA