9. novembra pripravljamo novo usposabljanje in sicer pregled življenjepisa ter simulacija zaposlitvenega razgovora. Usposabljanje se bo potekalo na Rudniku v Ljubljani, pričelo pa se bo ob 16:50 in trajalo do 21h (tokrat brez zamud).

PREGLED ŽIVLJENJEPISA:

Življenjepise se bo pregledovalo v mentorskih skupinah, saj je pomembno, da dobite drugo mnenje o življenjepisu – vaš bodoči delodajalec je mogoče pozoren na druge stvari kot vi. Naloga prijavljenih je, da s seboj prinesejo svoj življenjepis.

SIMULACIJA ZAPOSLITVENEGA RAZGOVORA:

Vaja dela mojstra. Da boste dobro pripravljeni na bodoče razgovore, bodo strokovnjaki iz podjetja Kadis izvedli simulacijo zaposlitvenega razgovora in vam podali povratno informacijo. Če vas dodatno zanima zakaj je simulacija dobra, si poglejte

PRIJAVA

Pogoj za prijavo na usposabljanje je nezaposlenost, starost od 18-29 let, ter podpisana pristopna dokumentacijo, ki jo pripravi ekipa VZP.

Prijave so odprte do 2. 11. 2017. Ker je število mest omejeno, pohitite (V primeru, da bo število preseženih prijav večje od 20, bomo simulacijo zaposlitvenega razgovora ponovno izvedli še v letošnjem letu).